Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ukorio ga i premijer

VIDEO: Belgijski ministar pijan za govornicom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Belgijski ministar Michel Daerden šokirao je svoje kolege pojavivši se pijan u parlamentu gdje je prilikom govora zamuckivao i hihotao se.

Dok je nekim kolegama iz parlamenta to bilo zabavno, drugi su njegov čini shvatili kao uvredu i zahtijevaju njegovu ostavku.

Pročitajte i ovo Belgijanci traže prekid vatre između Izraela i Palestine Izrael obećao istragu Bombardirana belgijska agencija u Gazi: "Napadom na civilnu infrastrukturu prekršeno je međunarodno humanitarno pravo" Slika nije dostupna Uvode i policijski sat Belgija u ponedjeljak zbog korone na četiri tjedna zatvara barove i restorane: "Time želimo spriječiti novu karantenu"

Belgijski premijer Yves Leterme je telefonirao zastupniku Daerdenu kako bi ga upozorio da je njegova obaveza da svoje dužnosti i obaveze obavlja s dignitetom.

Ovo nije prvi slučaj u kojem se činilo da je Daerden pod utjecajem alkohola. On je za sve okrivio psihomotoričke probleme i disleksiju za spori izgovor.

No, YouTube slavu je stekao još 2006. godine, kada se, slaveći izbornu pobjedu, pojavio pijan na jednoj belgijskoj televiziji. Novinar je tada završio intervju komentarom: 'Michel Daerden zna kako slaviti'.

Na kasnije pitanje novinara koliko je popio na proslavi pobjede, ministar je odgovorio: 'Ne više nego uobičajeno'.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene