Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opasnost u zraku

VIDEO Avionu otkazao prednji kotač, pogledajte kako je sletio!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pilot Mark Crampton uspješno je izveo manevar slijetanja na nos u australskom Queenslandu. Odmah nakon polijetanja čuo je da je ispod njega u letjelici nešto puklo. Ispostavilo se da je prednji kotač otkazao poslušnost.

Pilot manjeg putničkog aviona tipa Beechcraft Baron 58 uspješnim je manevrom izbjegao potencijalnu katastrofu i tragične posljedice. Nedugo nakon polijetanja s jednog regionalnog aerodroma na području australskog Queenslanda, Mark Crampton i njegov kopilot čuli su da je ispod njih nešto puklo, ali im nije bilo jasno što.

Pročitajte i ovo Screenshot U susjedstvu VIDEO Pilot pokazao kako izgleda slijetanje aviona na aerodrom kroz gustu maglu: "Imali smo sreće" Slika nije dostupna Neobično prizemljenje Pilotu tijekom slijetanja slijetanja otpala protetička ruka!

>> FOTO Ovako je 'prizemljio' avion i odšetao

Kada su se približili odredištu, aerodromu u gradu Toowoombi, shvatili su da je prednji kotač dvomotorne letjelice zakazao. Nakon kraćeg kruženja nad pistom, uslijedilo je opasno slijetanje.

Crampton je avion polagano prizemljio 'na nos'. Iskrenje koje je pritom nastalo moglo je uzrokovati požar ili eksploziju, da je kojim slučajem zahvatilo spremnik s gorivom. Ipak, do toga nije došlo i ovo je slijetanje imalo sretan završetak.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene