Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opasan vozač

VIDEO: Autom se zaletio u restoran i ozlijedio troje ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Troje je ljudi ozlijeđeno kada se vozač u američkom gradu Denver svojim automobilom namjerno zaletio u restoran pun ljudi, priopćila je policija.

Nakon žestoke prepirke na parkiralištu ispred restorana, vozač srebrnog BMW-a, iziritiran osobom koja mu se naslonila na prozor automobila zaletio se u obližnji restoran, prenosi AP.

Pročitajte i ovo Vožnja u suprotnom smjeru Što mu je bilo? VIDEO Snimka koja ledi krv u žilama: "Pogledajte kako je kamikaza zamalo izazvao sudar!" Hrvoje Zekanović oglasio se Zekanović Zekanović o propucavanju Turudićeva automobila: "Svi znamo tko je kriv"

U incidentu je ozlijeđena osoba s kojom se svađao te dvoje posjetitelja restorana kojem je nanesena velika materijalna šteta.

Kada se osoba koja je s vozačem započela svađu naslonila na prozor automobila, on je pritisnuo papučicu gasa te se zaletio u restoran, razbivši pri tom staklo, nekoliko stolaca i stol u ugostiteljskom objektu te jednog posjetitelja priklještio uza zid.

Nesretni gost odmah je prebačen u bolnicu sa slomljenom nogom i nekoliko ogrebotina.

Policijski glasnogovornik Sonny Jackson rekao je kako nitko od ozlijeđenih nije u životnoj opasnosti, a vozač je BMW-om bježao nekoliko ulica.

Svjedok ovog incidenta kazao je kako se činilo da je vozač bio pod utjecajem alkohola, ali policija nije mogla potvrditi zbog čega se ovako ponio.

Događaj su zabilježile nadzorne kamere, a snimku možete pogledati u priloženom videu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene