Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Najmanje osam poginulih

VIDEO Autobusu otkazale kočnice, nakon jurnjave nizbrdo prevrnuo se

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U autobusu je bilo 40-ak putnika, a prema svemu sudeći na jednoj brdskoj cesti otkazale su mu kočnice. Nakon sudara s jednim autom prevrnuo se i zabio u pick-up vozilo. Poginulo je najmanje osam ljudi.

Najmanje je osam osoba poginulo, a 38 ih je ozlijeđeno u zastrašujućem sudaru autobusa na jednoj brdskoj cesti u Kaliforniji. Vozač je u još neutvrđenim okolnostima, nagađa se zbog neispravnih kočnica, izgubio kontrolu nad vozilom pri čemu se na nizbrdici autobus isprva nagnuo, a zatim i udario u nadolazeći osobni automobil.

Pročitajte i ovo Screenshot Izvlačili ga vatrogasci VIDEO Subotnje ludilo kraj Velike Gorice: Napio se i ukrao autobus, pa sletio u kanal Autobus u Rijeci - 2 Spašavali je vatrogasci FOTO Grozna nesreća u Rijeci, autobus pregazio ženu: "Upozoravali smo na ovo"

>> Kamion srušio pješački most, vozač lakše ozlijeđen

No, nevolji tu nije bio kraj. Bus je nastavio juriti nizbrdo da bi se u konačnici prevrnuo i zabio u jedno pick-up vozilo.

Do nesreće je došlo u noćnim satima na cesti udaljenoj oko 130 kilometara od Los Angelesa. Osim policije, koja je došla raditi očevid, na scenu su dojurila vozila hitne pomoći kako bi razvezli ozlijeđene po bolnicama te vatrogasci koji su morali rezati olupinu kako bi izvukli zaglavljene.

Bus se kretao na redovitoj liniji prema meksičkom gradu Tijuani. Vozila kompanije u čijem je vlasništvu unesrećeni bus u protekle dvije godine nisu imala nijednu prometnu nesreću.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene