Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Emotivna strana

VIDEO Australska premijerka zaplakala zbog ostavke ministara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Australska premijerka Julia Gillard nije ostala ravnodušna na ostavke dvoje ministara.

Četiri dana nakon što je najavila datum nacionalnih izbora australsku premijeruku zadesila je dvostruka ostavka ministara. Nije ostala ravnodušna, dapače, kamere su uhvatile njezine suzne oči. Chris Evans i Nicola Roxon za razloge ostavke naveli su obiteljske razloge.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na skupštini dioničara VIDEO Što je to Billa Gatesa dovelo do ruba plača? Slika nije dostupna Pogledajte govor VIDEO Dirljiv govor na konferenciji UN-a: Čitava dvorana ustala i zapljeskala!

'Osoba sam koja je godinama vjerovala da je premijerka istaknuta političrka svoje generacije. Drago mi je vidjeti je na čelu vlade ove zemlje i znam da vladu ostavljam u dobrom stanju, ne bih odlazio da nije tako. Ne bih odlazio kada bih znao da će to naštetiti stranci ili vladi i vrlo sam uvjeren u naše šanse uspjeha na idućim federalnim izborima', rekao je Evans.

>> VIDEO: Kad političari plaču...

Gillard je poručila kako je već neko vrijeme znala za ostavke. 'No, sada imamo veliki prostor za popuniti i to mi daje priliku za promociju svježih talenata sa svježim idejama. To znači da ćemo moći Australcima predstaviti pomlađemu ekipu na izborima ove godine', rekla je Gillard sa suznim očima.

Ovo nije jedini emotivni nastup australske premijerke. Podsjetimo, u veljači 2011. Gillard su se zasuzile oči te joj je podrhtavao glas tijekom govora u kojem je izražavala sućut obiteljima poginulih u višetjednim poplavama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene