Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: 6-mjesečnu bebu otac ostavio u taksiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
New York je na nogama, policija od građana traži bilo kakve informacije o roditeljima šestomjesečne bebe koju je otac prošli tjedan ostavio u taksiju.

Djevojčica Lourdes, kako su je nazvali djelatnici bolnice St. John's Queens, trenutačno se nalazi u udomiteljskoj obitelji u New Yorku, dok policija intenzivno traga za njezinim roditeljima.

Pročitajte i ovo Medicinska sestra ubijala bebe, ilustracija - 1 Na neonatalnom odjelu VIDEO/FOTO "Zla sam, ja sam ovo učinila": Medicinska sestra osuđena za ubojstvo sedam beba i pokušaj ubojstva njih još šest, otkriveni jezivi detalji U bunaru pronađeno tijelo bebe teško ubojstvo Ovo je bunar u koji je bačena beba, oglasio se stočar koji ju je našao: ''Užasnut sam. Otad ne spavam''

Navodno ju je u taksiju ostavio otac. Vozač taksija Klever Sailema, posvjedočio je kako je nepoznatog muškarca s djetetom vozio nekoliko ulica. Cijelo se vrijeme, ispričao je Klever, žalio kako ne zna što će s bebom jer ju je majka napustila prije nekoliko dana.

'Zatražio je da zaustavim taksi kako bi telefonirao, ali dugo se nije vraćao pa sam bebu odvezao do najbliže vatrogasne postaje gdje su vatrogasci o napuštanju djeteta odmah obavijestili socijalnu službu', rekao je Klever.

Na žalost, do sada je samo jedna osoba nazvala policiju kako bi policiji dala informacije o slučaju, ali i one su se pokazale nekorisnima.

Muškarac je djevojčicu u taksiju ostavio s torbom u kojoj se nalazila hrana i odjeća za bebe.

Policija je pomoću opisa taksista načinila i objavila fotorobot osumnjičenog muškarca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene