Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Po 78. put

VIDEO: 30 tisuća svjećica osvijetlilo New York

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Deseci tisuća ljudi okupilo se na tradicionalnom paljenju svijećica na božićnom drvcu u New Yorku.

Gradonačelnik Michael Bloomberg pomogao je upaliti više od 30 tisuća štednih lampica koje ukrašavaju drvce smješteno u Rockefeller centru. Cijeli događaj su uveličale zvijezde poput Sheryl Crow, Josha Grobana, britanske pjevačice Katherine Jenkins i teen zvijezde Charice.

Pročitajte i ovo Otac i sin si međusobno zapalili ležajeve uoči Božića Otac i sin se posvađali pa jedan drugome zapalili ležajeve: "Iznio je kutnu garnituru i bacio ju na vatru gdje je već gorio njegov krevet" Slika nije dostupna Pronašli način Ovo se dogodi kada osoblje poznate televizije radi na Božić

Drvce je visoko 22,5 metra i donirao ga je bračni par Peter i Stephanie Acton iz Mahopaca, a na trgu će se nalaziti do 7. siječnja. Peter Acton je jedan od vatrogasaca tijekom napada 11. rujna 2001. i kaže kako je ovim poklonom želio zahvaliti gradu New Yorku.

Prije tjedan dana policija je uhitila 19-godišnjaka porijeklom iz Somalije koji je planirao raznijeti automobil tijekom proslave paljenja svjećica na boru u Portlandu pa je osiguranje New Yorka bilo na nivou.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene