Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razgovor o školama

VIDEO: 11-godišnjak intervjuirao Obamu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Damon Weaver, 11-godišnji učenik u središtu je američke pozornosti. Dječak je i član novinarske sekcije jedne osnovne škole s Floride, a intervjuirao je predsjednika SAD-a Baracka Obamu.

U kratkoj novinarskoj karijeri uspio je intervjuirati i američkog potpredsjednika Joea Bidena i poznatu NBA košarkašku zvijezdu Dwyanea Wadea. Obama je Weaveru priznao da kada igra košarku više ne može zakucati te najavio govor o poboljšanju obrazovnog sustava početkom rujna.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin i Tucker Carlson - 1 razgovor s Tuckerom Carlsonom VIDEO Putin otkrio u kojem će slučaju napasti Poljsku, progovorio i o globalnom ratu: "Još nismo postigli ciljeve" Vladimir Putin Drugačiji od drugih Kremlj otkrio zašto je Putin pristao na intervju s kontroverznim američkim novinarom

Dječak je predsjednika ispitivao o košarci, financiranju obrazovanja i prehrani u školama. 'Sjećam se da ponekada ni moji školski obroci nisu baš imali dobar okus', rekao je Obama. Weaverovi su intervjui internetska senzacija, od kada je tijekom predsjedničke kandidature 2008. godine intervjuirao Bidena.

Da ste predsjednik neke države biste li i vi dali intervju 11-godišnjaku?

  • Da, radi dobrog PR-a
  • Da, vrlo rado
  • Ne, ni u ludilu
  • Nevoljko

Ukupno glasova:

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene