Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaustavila je policija

Kanistar benzina vozila u autosjedalici, dijete nevezano sjedilo pokraj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada je prometna policija zaustavila vozačicu iz američke savezne države Colorado, imali su što vidjeti.

Policajci su ostali šokirani kada su vidjeli da je u autosjedalici vezan kanistar benzina, dok je pokraj sjedalice sjedilo nevezano dijete. Prizor su odmah kao dokaz i fotografirali.

Pročitajte i ovo Ukradeni brak jazavčar nestao u srijedu Ovaj je pas ukraden, traže ga policija i vlasnik: "Vrijedi nekoliko tisuća eura" Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima

Oa je majka zaustavljena kada je nepropisno skrenula u gradu Aurori, 30. svibnja. Žena i njezino dvoje djece, 14-godišnjak i malo dijete nisu bili vezani pojasom. Međutim, na autosjedalici namijenjenoj djeci bio je smješten kanistar.

'Ovo je vjerojatno jedan od ekstremnijih incidenata koje smo ikada vidjeli', rekao je glasnogovornik policije u Aurori Frank Fania, piše Denver Post.

>> Vozila dijete na krovu automobila!

Fotografiju su objavili na službenoj Facebook stranici policije te su uz nju napisali: 'Podijelite ovu fotografiju kako bi sve podsjetili da je život dragocjen. Molimo vas da budete odgovorni i pobrinite se za to da su djeca propisno zavezana u autosjedalici.'

Majka pak u suzama za jednu američku televizijsku postaju tvrdi kako nije ona vezala kanistar u autosjedalici, već je to učinilo dijete dok ona nije gledala. Dječak se, prema njezinim riječima sam odvezao, izašao iz autosjedalice, sjeo na mjesto pokraj sjedalice, a u sjedalicu stavio kanistar i zavezao ga. Ona je, tvrdi, ovaj prizor vidjela tek kad ju je zaustavila policija.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene