Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Panika u Venezueli

'U avionu je BOMBA!' Hitna evakuacija u Air Francea

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Evakuiran je zrakoplov Air Francea koji je iz Caracasa trebao poletjeti prema Parizu jer su vlasti dobile obavijest o mogućnosti da se u njemu nalazi eksploziv.

Venezuelanske vlasti evakuirale su zrakoplov tvrtke Air France koji je trebao poletjeti prema Parizu u subotu nakon što su od francuskih vlasti dobile obavijest o mogućnosti da se u letjelici nalazi bomba, izjavio je venezuelanski ministar unutarnjih poslova Miguel Rodriguez Torres.

Pročitajte i ovo Zrakoplov u pariškoj luci Orly, ilustracija Šokantno otkriće Iznenadili se onim što su pronašli u podvozju zrakoplova: "Tijekom leta tu je -50 stupnjeva" Slika nije dostupna ''NEMA ODUSTAJANJA'' Vučić napao Ukrajinu: ''Oni i još jedna zemlja EU-a šire lažne dojave o bombama u srpskim avionima''

Prema ministrovim riječima, stručnjaci obavještajne agencije Sebin pretražuju letjelicu, koja je trebala krenuti na noćni let iz međunarodne zračne luke Simon Bolivar u Caracasu prema Parizu.

Obavještajna agencija Sebin primila je informaciju o bombi od francuskih obavještajnih i protuterorističkih služba, izjavio je Rodriguez Torres za venezuelansku državnu televiziju.

NOVI VIDEO NESREĆE: Ovako se avion Asiane srušio, kotrljao po pisti, klizio, zapalio...

'Prema informaciji koju smo dobili, teroristička skupina namjerava postaviti eksploziv na let između Francuske i Venezuele', rekao je ministar, koji je i čelnik agencije.

Rodriguez Torres nije objavio više detalja, samo je rekao da nije jasno odnosi li se prijetnja na let od Caracasa u Pariz ili na onaj u obrnutom smjeru.

Prema njegovim riječima, vrijeme polijetanja Air Francea broj 385 bit će ponovno objavljeno nakon detaljne pretrage letjelice. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene