Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sumnjaju da je bačena u more

Velška policija: Moguće je da nestalu April nikada nećemo pronaći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijska potraga za petogodišnjom April Jones traje i dalje, detektivi su uvjereni kako više nije živa, a sve su manje šanse da će je pronaći.

April je nestala prije više od tjedan dana iz dvorišta obiteljske kuće u velškom gradu Machynllethu. Ubrzo nakon njena nestanka policija je kao glavnog osumnjičenog uhitila 46-godišnjeg Marka Bridgera koji je kasnije optužen za njeno ubojstvo, no od njega se nisu saznale nikakve bitne informacije.

Pročitajte i ovo Marijana Franjić Potraga Jeste li je vidjeli? Četvrti dan traga se za ženom koja je nestala u Virovitici Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje

>> Djevojčica mrtva? Osumnjičeni za otmicu April danas uhićen zbog ubojstva

Budući da su šanse da je April živa minimalne, policija sada traga za njenim tijelom, no danas su izjavili kako je moguće da je njeno tijelo bačeno u more, te da ga se nikada neće pronaći. Potraga je usmjerena i na špilje i rudarska okna u okolici.

Područje oko grada Machynlletha pretražuju i građani, te psi tragači, ronioci i helikopteri. Forenzičari su pretražili i Bridgerov stan, no ne navode se nikakvi konkretni dokazi. Osumnjičenom Bridgeru produljen je istražni pritvor sve do siječnja sljedeće godine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene