Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Veliki udarac mafiji u četiri zemlje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Velik udarac mafiji u čak četiri zemlje. Uhićeno je 200 mafijaša, zaplijenjene su goleme količine droge, ali i novca. Meta nisu bili sitni dileri. Pala su i trojica narko bossova. Zaplijenjeno je više od 60 milijuna dolara, 16 tona kokaina, 23 tone marihuane, stotine kilograma drugih narkotika, oružje i automobili.

U isto vrijeme akcija je krenula u čak četri zemlje: Sjedinjenim Državama, Meksiku, Gvatemali i kolijevki mafije Italiji.

Pročitajte i ovo Snimke Dragane Miletić koje je objavio Nacionale Afera kokain trese Kosovo VIDEO Skandal u susjedstvu! Potpredsjednica općine snimljena kako se drogira: "Tjerali su me i prijetili mi" Uhićenje, ilustracija AKCIJA EUROPOLA Talijanska policija razbila organizirani lanac krijumčara droge: Srpska mafija prebacila četiri tone kokaina iz Brazila

"Iz posla je izbačen najveći narko kartel u Atlanti. Naš je grad sada mnogo sigurniji. S ulica smo maknuli oružje, velike količine metamfetamina i kokaina, rekao je Rod Benson, odjel DEA-e u Atlanti.

Operacija je trajala 15 mjeseci. Ključno je bilo prošlomjesečno uhićenje cappa di tutti cappi kalabreške Ndragete. Članovi te mafijaške obitelji uhićeni su i u ovoj akciji. Jedni u Italiji, a drugi u Americi. Jednako su prošli i njihovi meksički partneri iz tzv. Zaljevskog kartela.

Operacija Solare jedna je od najvećih u borbi protiv organiziranog kriminala, i najuspješnijih.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene