Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UZROK ZASAD NEPOZNAT

VELIKI POŽAR U BERLINU U plamenu jedna od najvećih znamenitosti grada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
O uzroku požara zasad se tek nagađa, a na lice mjesta odmah su pristigli deseci vatrogasaca.

U kompleksu Europa-Center, jednom od znamenitosti Berlina, izbio je požar. Društvenim se mrežama šire fotografije i snimci koji pokazuju kako se s njegova nebodera uzdiže ogromni stup dima.

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

Po informacijama njemačkog Spreeradija, gori krov povijesno zaštićene zgrade, visoke 103 metra, izgrađene 60-ih godina prošlog stoljeća. Vatrogasci su već pristigli, a o uzrocima požara zasad se samo nagađa.

Na krovu zgrade golemi je Mercedesov znak, težak 15 tona, koji se vidi izdaleka. Bild piše kako bi uzrok požara mogao biti kvar na sustavu klima-uređaja, no pritom ne navodi izvor.

Svjedoci s lica mjesta navode kako je požar već ugašen, ali još nema službene potvrde. Neki njemački mediji javljaju kako se požarni alarm nije uključio pa su radnici morali stubištem izlaziti iz zgrade, jer su se dizala automatski blokirala.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene