Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija okončala akciju

Uhvaćen naoružani muškarac koji je tražio ženinog ljubavnika!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naoružani muškarac premlatio je i nožem ubo svoju suprugu, a zatim je u pokušaju krađe automobila iz pištolja upucao susjedu. Zatim se dao u potragu za navodnim ženinim ljubavnikom, a policija se dala u potjeru za njim. Uhvaćen je nakon nekoliko sati.

U beogradskom naselju Zvezdara u poslijepodnevnim je satima pokrenuta velika policijska potjera za muškarcem koji je ozlijedio najmanje dvije ženske osobe. Policija je muškarca uhvatila nakon nekoliko sati u selu Vranovac kod Jagodine.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija objavila detalje Okršaj na jugu Hrvatske: Dobio šakom u glavu pa napadača ubo nožem u trbuh Ilustracija KBC Split Muškarac napadnut nožem u Splitu, policija privela dvije osobe

Kako javlja RTS, u obiteljskoj je kući prvo pretukao suprugu te joj nožem nanio teške tjelesne ozljede, a zatim je hicem iz vatrenog oružja upucao i ozlijedio susjedu, kojoj je navodno pokušao ukrasti automobil. Obje su u bolnici, ali izvan životne opasnosti.

>> FOTO Policijska potjera u Zagrebu: Uhićeno nekoliko sumnjivaca

Do obiteljskog je obračuna došlo u kući u Ulici bana Mladena, a muškarac je suprugu navodno vezao i tukao te na kraju ubo nožem, tražeći da prizna kako ima ljubavnika. Zatim je, piše Blic, uzeo pištolj te u obližnjoj ulici od susjede pokušao ukrasti osobno vozilo, no ona mu je pružila otpor pa ju je hicem iz pištolja pogodio u predjel kuka.

Otrčao je dalje u sljedeću ulicu gdje je ukrao Opel Corsu te se odvezao u potrazi za navodnim ljubavnikom.

Policiju je o svemu obavijestio njegov sin, koji je u kući zatekao ozlijeđenu majku. Nakon toga je po beogradskim ulicama krenula policijska potjera, u koju su bile uključene interventne jedinice, a polciija ga je uhvatila u u selu Vranovac kod Jagodine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene