Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Malezijski ministar

'Velika mogućnost' da dio aviona pronađen u Mozambiku pripada nestalom MH370

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Malezijski ministar prometa rekao je da je velika mogućnost dio zrakoplova pronađen u Mozambiku pripada nestalom malezijskom Boeingu 777.

Malezijski ministar prometa izjavio je u srijedu da na temelju preliminarnih izvješća postoji velika mogućnost da dio zrakoplova pronađen u Mozambiku pripada nestalom malezijskom Boeingu 777.

Pročitajte i ovo Omaška Hloverke Novak Srzić Dan nakon gafa Hloverka Novak Srzić o objavi kojom je zapalila hrvatski web: "Imamo plaže kao i Mozambik, još i ljepše. Zna se kako se radi PR" Slika nije dostupna Gaf direktorice Turističke zajednice Hloverka Novak Srzić pokušavala promovirati Makarsku fotografijom iz - Mozambika: ''Da gostima pokažemo naše ljepote''

Međutim, ministar Liow Tiong Lai je dodao da u ovome trenutku ne može zaključiti da se radi o dijelu nestalog zrakoplova Malaysia Airlinesa MH370.

On je objavio na Twitteru da malezijske zrakoplovne vlasti rade sa svojim australskim kolegama kako bi dobili ostatke.

"Pozivam sve da izbjegavaju nagađanja budući da u ovome nismo u mogućnosti zaključiti da ostaci pripadaju MH370", napisao je.

Zrakoplov na letu MH370 nestao je prije dvije godine na putu za Peking iz Kuala Lumpura. Prošle godine vlasti su pronašle dio krila zrakoplova na obali otoka Reunion u Indijskom oceanu. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene