Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija ga uhitila

VIDEO Sumnjivi predmet i POMAHNITALI muškarac izazvali prometni kolaps

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog sumnjivog predmeta danas je u Velikoj Britaniji, između Kenta i Essexa, zatvorena cesta. To je izazalo prometni kolaps.

Vozači koji su se našli na putu između Kenta i Essexa upali su u golemu kolonu zbog toga što su most Kraljice Elizabete II i dva tunela bili zatvoreni. Naime, policija je cestu zatvorila zbog sumnjivog predmeta kojeg su pronašli policajci. No, ubrzo je cesta otvorena za promet kada je utvrđeno da nema nikakve opasnosti, piše BBC.

>> Prometno najzagušeniji gradovi Europe!

'Čovjek je vikao'

Ne tako daleko, u Doveru, još je jedna cesta bila zatvorena zbog muškarca za kojeg se sumnjalo da je povezan sa sumnjivim predmetom pronađenom na cesti između Kenta i Essexa. Vozači koji su zapeli u koloni svjedočili su cijelom događaju.

'Čovjek je dotrčao do mog automobila, pokušao je ući u svačiji automobil, pa i u moj. Onda je počeo trčati niz cestu i derati se na sve prisutne', kazao je Graeme Brouder iz Londona.

Policija je pomahnitalog muškarca uklonila s ceste, a drugih uhićenja nije bilo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Centar za azilante (ilustracija) U Prečkom Pobuna u zagrebačkom kvartu, ne žele Centar za azilante: Policija pojasnila o čemu je riječ Gužva pred tunelom SV. Rok Promet normaliziran U tunelu Sveti Rok na A1 došlo je do sudara: Jedna osoba ozlijeđena, policija molila vozače za strpljenje

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene