Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mlatio je onesvještenu

Nakon hipnoze sjetila se svakog detalja 8-satnog napada dečka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka dvoje djece koja je izgubila pamćenje nakon brutalnog osmostanog napada svog dečka dovela ga je pred lice pravde, nakon što se hipnotizirana sjetila svega što se dogodilo.

Kada se Zoe Dronfield probudila, oko sebe je vidjela krvave plahte i tepihe, ali nije se mogla sjetiti što se točno dogodilo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Šok zbog reakcije voditeljice Posvađali se zbog izbora: Izvadila kost iz juhe i njome počela mlatiti supruga, završio je u bolnici Ilustracija laseri na ratnim brodovima Novo moćno oružje moći će pogoditi kovanicu s udaljenosti od jednog kilometra, a to će koštati tek malo više od 11 eura

38-godišnjoj Zoe iz Coventryja u Velikoj Britaniji teške tjelesne ozlijede nanio je dečko Jason Smith (31). Ubo ju je u vrat, a potom joj stao na glavu. Zoe se onesvijestila te se nije sjećala napada, dok se nije podvrgla hipnozi i otkrila detalje traumatičnog događaja što je poslužilo kao dokaz na sudu, piše Daily Mail.

Zoe poručuje ženama koje su se našle u sličnoj situaciji da se moraju boriti za sebe. Njoj je u brutalnom napadu slomljena kralješnica, imala je krvarenje u mozgu te ubodnu ranu na vratu, svega centimetar udaljenu od vene.

'Nakon napada bila sam samo sjena bivše sebe i nikada nisam tako nisko pala u životu. Mnoge si žene nakon ovakvih događaja oduzmu živote, ali ja sam se borila i zato sam željela hipnozu, kako bi popunila praznine. Ničega se nisam mogla sjetiti, ali zahvaljujući hipnozi ponovno se borim', ispričala je.

U zadnjih deset godina nasilni partneri ubili 300 žena

Zahvaljujući hipnozi, mogla je svjedočiti protiv Jasona te poručuje ženama koje su se našle u sličnoj situaciji da se moraju boriti za sebe.

Zoe je s Jasonom u vezi bila godinu dana, a tijekom tog vremena zasipao ju je poklonima i vodio na romantične sastanke u skupim restoranima. Ali, kada je postao posesivan, odlučila je prekinuti s njim. Tjedan dana nakon prekida ponovno su se sastali kako bi razgovarali.

osljednje čega se Zoe sjećala od te večeri bilo je da je on zaspao na kauču u dnevnom boravku njezine kuće, a ona je otišla na kat u spavaću sobu. Kada se probudila posvuda oko sebe vidjela je krv, ali joj nije bilo jasno što se točno dogodilo.

Uz pomoć hipnoze sjećanje joj se vratilo, a Jason bi uskoro mogao sjediti iza rešetaka. Smith je osuđen na sudu u Warwicku i sada čeka izricanje kazne.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene