Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas u Coloradu

VIDEO GOLEMI POŽAR progutao na desetke kuća, tisuće evakuirane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šezdesetak kuća u gradiću Colorado Springs izgorjelo je u šumskom požaru, a strahuje se da bi taj broj mogao biti i mnogo veći.

Velik požar koji bijesni Coloradom progutao je već na desetke kuća, prve procjene kažu kako se radi o 40-60 kuća, no šerif okruga El Paso vjeruje kako bi taj broj mogao premašiti i 100 jer se danas očekuje jačanje vjetra koji će vrlo vjerojatno rasplamsati vatru, piše AP.

Pročitajte i ovo Plamen na trajektu u Biogradu Nije bilo putnika FOTO/VIDEO Drama u Dalmaciji! Zapalio se trajekt: Nakon duge borbe s plamenom, vatrogasci uspješno otklonili opasnost Slika nije dostupna Užas u Australiji VIDEO Strašne snimke požara koji guta zgradu: Ljudi vrište, stotine evakuirane. Pogledajte trenutak urušavanja

>> FOTO Kaos u Moskvi: Tisuće bježale od požara u metrou

Vlasti kažu kako za sada nemaju dojava o nestalima ili stradalima u požaru, no brinu se za one koji su odbili evakuaciju s ugroženog područja.

Ovaj požar izbio je u utorak te se vrlo brzo proširio šumovitim područjem zbog jakog vjetra i rekordno visokih temperatura. Do sada je izgorjelo oko 30 kvadratnih kilometara, a evakuirano je 7.000 stanovnika s ovog područja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene