Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još ne znaju što je

Satima uklanjali misterioznu supstancu iz sefa starog 40 godina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Misteriozna supstanca otkrivena je u obiteljskoj kući u jednom sefu starom 40 godina. Provode se testovi kako bi se ustvrdilo o čemu se radi.

Vatrogasci u Washington D.C.-u otkrili su misterioznu neidentificiranu supstancu u tek otvorenom sefu koji je bio zatvoren 40 godina. Sve što je do sad poznato o supstanci jest da je pokazala kemijsku reakciju na vodu, piše Gawker.com.

Pročitajte i ovo Novac za kuću prikupljen - 3 Veliko srce Hrvatske U plamenu im je nestao cijeli život, no pomoć je brzo stigla: Skupljen je novac za kuću obitelji sa sedmero djece, ali postoji jedan problem Kuća stradala u požaru - 2 Sve je progutao plamen Podigli su kredit da bi svojoj deveteročlanoj obitelji osigurali život, a onda je u trenutku sve nestalo: "Suze, užas, noge su se odsjekle"

Nakon misterioznog otkrića, devet vatrogasnih vozila i nekoliko vozila hitne pomoći stigli su na mjesto otkrića. Vlasti su zatvorile cijelu ulicu u kojoj se nalazi kuća. Testovi koji su provedeni u kući nisu mogli identificirati supstancu, iako su vatrogasci odbacili mogućnost da se radi o eksplozivu ili kemijskom oružju.

Obami stiglo pismo sa 'sumnjivom supstancom'

Nakon 11 sati provedenih u kući, vatrogasci su uspjeli sigurno iznijeti supstancu iz kuće i odnijeti je na testiranje u laboratorij.

Supstancu je otkrio novi vlasnik kuće koji ju je nedavno kupio i otkrivao što sve u njoj ima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene