Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Morao u bolnicu

Vatrogasci i zidar izvukli tristokilaša kroz prozor!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko dvadeset je vatrogasaca na jugozapadu Francuske interveniralo u izvlačenju 300 kilograma teškog muškarca iz njegova doma.

vadesetak vatrogasaca na jugozapadu Francuske interveniralo je u utorak kako bi muškarca teškog više od 300 kg izvukli iz njegova stana, u kojem je prije toga zidar morao proširiti prozor.

Četrdesetosmogodišnji muškarac koji živi na drugom katu zgrade u Cazeresu, na jugozapadu Francuske, morao je hitno u bolnicu zbog zatajenja pluća, rekao je u srijedu gradonačelnik Michel Oliva. 'Liječnik je uvjerio pacijenta i sve je organizirano za njegov prijevoz u bolnicu', dodao je.

Pročitajte i ovo Francuska šalje vojsku u Ukrajinu? 2000 vojnika Ruski obavještajci tvrde da Francuska šalje vojsku u Ukrajinu i upozoravaju: "Postat ćete legitimna meta za napad" Ilustracija, djeca u školi Izlila se voda Evakuacija osnovne škole u Novom Zagrebu: Djeca bježala kroz prozore

>> Je li na pomolu kraj pretilosti!?

Zidar kojega je pozvao gradonačelnik prvo je proširio prozorsko okno, a zatim je dvadesetak vatrogasaca, među kojima su neki obučeni za intervencije u 'opasnoj okolini', izvuklo 'debeljka' koji zbog težine više ne može hodati.

Vatrogasci su ga spustili u košari koju inače koriste za spašavanje na visini, a zatim su ga smjestili na vozilo prilagođeno njegovu prijevozu u bolnicu. Muškarac je rekao novinarima da iz svog doma nije izašao više od dvije godine. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene