Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Padale cigle i žbuka

Vatrogasac u posljednji tren izbjegao urušavanje zgrade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Koliko je opasan posao vatrogasca najbolje se može vidjeti na snimci nadzorne kamere koju je ovih dana u javnost pustila vatrogasna postaja iz Manchestera.

Na snimci se vidi vatrogasno vozilo parkirano uz napuštenu kuću u kojoj je izbio požar. Jedan od vatrogasaca ide prema vozilu i zgradi kako bi namjestio crijevo za vodu. Kada je već došao jako blizu odjednom se odlomio komad zgrade i počele su padati cigle i žbuka. Srećom, gotovo istodobno je i vatrogasac shvatio što se događa i vrlo smireno se maknuo u posljednji tren.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nemirno jutro u Beogradu Golema buka probudila stanare: Nakon šest mjeseci srušio se još jedan dio zgrade, pet obitelji ostalo bez stana Slika nije dostupna nepoznat uzork FOTO Urušila se zgrada od 22 kata u Nigeriji, zarobljene spašavali prolaznici: "Znao sam da nešto nije u redu"

Video snimku nadzornih kamera u javnost je pustila vatrogasna postaja iz Manchestera. Snimkom će se služiti pri obuci novih regruta kako bi bili što svjesniji što se sve može dogoditi na terenu. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene