Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Demonstrativni čin

Vatikan pod uzbunom - Tajne službe presrele poruku o napadu u srijedu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sigurnost je pojačana na Trgu sv. Petra, nakon što su strane obavještajne službe presrele prijeteću poruku o mogućem napadu na Vatikan, piše u subotu talijanski dnevnik.

Strana obavještajna služba upozorila je ovog tjedna Italiju da je presrela razgovor dvojice sugovornika na arapskom u kojem se spominje "demonstrativni čin u srijedu u Vatikanu", piše dnevnik Il Messaggero.

Pročitajte i ovo Predao se mladić koji je napao političara u Dresdenu zaredali se napadi Mladić (17) koji je napao zastupnika predao se policiji: Političaru su polomljene kosti Njemačka policija Napad u Njemačkoj Političar brutalno pretučen dok je lijepio plakate, mora na operaciju: "Niče sjeme koje su posijali desničarski ekstremisti"

Srijeda je dan kad Papa drži opću audijenciju na Trgu sv. Petra, ispred bazilike.

Papa Franjo poručio: Rat je ludost

Talijanska antiteroristička postrojba ustvrdila je da je jedan od sugovornika boravio u Italiji prije osam mjeseci, piše dnevnik.

Vatikan je odbacio ovog tjedna da papi Franji, koji u nedjelju putuje u Albaniju, prijeti islamistički napad. No, sigurnost je svejedno pojačana u Vatikanu zbog audijencija u srijedu i nedjelju, piše Il Messaggero. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene