Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prekid karijere

Iz bazena u ministarsku fotelju: Vanja Udovičić novi srbijanski ministar sporta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Proslavljeni vaterpolist i bivši mladostaš Vanja Udovičić mnoge je iznenadio naglom najavom o prekidu sportske karijere. Postat će novi srbijanski ministar sporta.

Prisegu će položiti s još 10 novih ministara u Vladi Ivice Dačića.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U bolnici je Vaterpolist Dubravko Šimenc teško ozlijeđen u prometnoj nesreći u BiH Slika nije dostupna Ukinuto izvanredno stanje Srbija: Do sada pronađene 33 žrtve, Beogradu prijeti Dunav!

'Sigurno da je iznenađujuće, pogotovo jer je tako naglo prekinuo karijeru, s obzirom da je relativno mlad, ali pošto je osvojio sve što se može u sportskoj karijeri u biti nije toliko iznenađujuće', rekao je vaterpolist Mladosti Marko Martinić.

Hrvatskim ljubiteljima vaterpola poznat je kao ljuti rival iz redova Srbijanske reprezentacije, ali i kao igrač Mladosti.U bazenu je naučio kako se dolazi do rezultata.

>>Vučić: Strani premijeri će biti savjetnici Vlade Srbije

'Kažu da je 10 posto talent, a 90 posto rad. Treba puno odricanja, puno davanja', rekao je Vanja Udovičić.

Obrazovan je, a dobro će mu doći i iskustvo vođenja vlastite tvrtke. A uz nekad najboljeg igrača svijeta, Srbijanska Vlada odsad će biti poznata i po najmlađem europskom ministru. 29-godišnji Lazar Krstić trebao bi uvesti reda u resor financija.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene