456460
456460
456460
456460
456460

ANALITIČAR CNN-A Prijatelji muslimani pitaju me moraju li napustiti zemlju

  • , 09.11.2016., 10:54
  • Autor:
  • komentara

Van Jones, analitičar CNN-a, u emotivnom je nastupu objasnio zbog čega su mnogi Amerikanci prestravljeni u izbornoj noći dok gledaju kako pobjeđuje Donald Trump.

 
 
 
 
Van Jones (Foto: AFP)
Van Jones (Foto: AFP)

"Govori se o čudu, a ja bih rekao da se radi o noćnoj mori", rekao je Van Jones, analitičar CNN-a u emisiji koja je pratila objavu rezultata po kojima je, u to vrijeme, Donald Trump bio u vodstvu.

"Mnogima je teško biti roditelj večeras. Svoju djecu učite da ne budu nasilnici, da ne robuju predrasudama, a sad imate ovo. Roditelji večeras svoju djecu stavljaju u krevet i boje se doručka. Boje se kako će ovo objasniti svojoj djeci", rekao je Jones, kojem su se u izbornoj noći u strahu javljali neki prijatelji.

"Pisali su mi prijatelji muslimani koji su me pitali trebaju li napustiti zemlju. Obitelji useljenika prestravljene su večeras", rekao je Jones, koji se složio da su ovi izbori bili svojevrsna pobuna protiv elita. Ustvrdio je da su ovi izbori bili svojevrstan prosvjed bijelaca djelomično i protiv crnog predsjednika.

"Donald Trump večeras ima odgovornost uvjeriti narod da će postati predsjednik svih ljudi koje je uvrijedio i odbacio", poručio je Jones u emotivnom govoru.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se