Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odbio ih nahraniti

'Vampiri' proboli beskućnika kako bi došli do 'obroka'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amerikanac Robert Mayley iz Phoenixa odbio je dvojici 'vampira' dati besplatan 'obrok' krvi, zbog čega su ga napali.

Ovaj beskućnik je prvo ismijao Aarona Homera i Amandu Williamson, a onda im je odbio dati da mu sišu krv. Par ga je tada odlučio probosti. 25-godišnjak je policiji priznao kako im je ranije davao da mu krv sišu.

Pročitajte i ovo Spašavanje člana kulta čiji su se članovi izgladnjivali do smrti - 1 "Masakr u šumi" Izgladnjivali su se do smrti, pronađeno još 26 tijela pripadnika kulta: "Čvrsto je zatvorila usta..." Ilustracija grozomorna smrt Izgladnjivali se kako bi upoznali Isusa, među žrtvama ima i djece: "Ekshumirano je 21 tijelo i to nije konačna brojka"

U noći napada policija je stigla u stan para, a kada su ispitani o tragovima krvi po podu, Homer je rekao kako je njegova djevojka bila žrtva napada, piše Daily Mail. No, kasnije je priznao probadanje Maleya i to zato jer ih je ismijavao.

'Ti ljudi prakticiraju poganstvo i vampirizam. Slijede kult vampira. Taj kult slijede i mnogi mladi. Neodgovorni su, a zaradit će brojne infekcije. To je opasno', rekao je policajac Joe Favazzo iz Chandler policijskog odjela. 24-godišnji Homer i 21-godišnja Williamson zaradili su prijavu, piše Daily Mail.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene