Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UZNEMIRUJUĆE SNIMKE

VIDEO Upali u noćni klub i bičevima izudarali prostitutke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Veća skupina građana peruanskog grada Cajamarca dalo se u osvetnički pohod na prostitutke te su upali u noćni klub i štapovima i bičevima izudarali sve žene koje su tamo zatekli. Čitav neugodan incident zabilježen je video kamerom.

Video snimka ljutitih građana u Peruu koji upadaju u noćni klub te bičevima tuku prostitutke izazvala je velike kontroverze u tojo zemlji, a o tom bizarnom i vrlo ružnom incidentu pišu i svjetski mediji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nova meka Kako je hrvatski grad postao raj za prostitutke iz Južne Amerike? Mnogi stanodavci nemaju pojma što im se događa u stanovima Stampedo u noćnom klubu u Peruu - 3 Tragedija u Peruu U stampedu u noćnom klubu poginulo 13 ljudi: Sve je počelo kad je policija došla u nadzor zbog epidemioloških mjera

Veća skupina osvetnički nastrojenih muškaraca napravila je potpunu pomutnju u noćnom klubu Alondra, u gradu Cajamarci. Oskudno odjevene žene koje su tamo zatekli, izmlatili su bičevima po nogama, a sve je zabilježila i video kamera, a snimka tog incidenta prikuplja veliku pažnju na internetu.

Makedonske prostitutke u velikom maršu: 'Proglasite naš posao nekažnjivim!'

Razlog zbog kojeg su upali u taj noćni klub, zapravo nisu direktno prostitutke, već informacija da se tamo krije nekoliko lokalnih lopova. Lopove nisu pronašli, a kaznu su platile zatečene žene, dok je sav namještaj i tehnika izbačena iz kluba i spaljena, prenosi Peru This Week.

Grupa koja je napala noćni klub poznata je pod nazivom Komitet za urbane patrole Cajamarce. Dan nakon navedenog incidenta, pojavila se i još jedna snimka racije građana u drugom noćnom klubu u istom gradu.

Cilj skupine je iskorijeniti prostituciju u gradu. Na bilo koji način, čini se.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene