Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno zvjerstvo

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Šokantno: Izrešetali bespomoćne ribare u moru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na YouTubeu se pojavio šokantan video kojem su ribari iz Fijija ubijeni hicima iz oružja, držeći se za ostatke plovila u moru. Vlasti Fijija istražuju incident.

Video koji možete vidjeti niže priložen nije neovisno potvrđen kao autentičan, a prikazuje četvoricu muškaraca kako plutaju držeći se za ostatke plovila, dok napadači pucaju na njih. Sva četvorica su ubijeni hicima iz vatrenog oružja.

Pročitajte i ovo Potraga za nestalim ribarima, ilustracija - 4 stigli ronioci Potraga za nestalim ribarima: Pronađeno je nešto na 27 metara dubine Potraga za nestalim ribarima, ilustracija - 3 Dok ima nade, ne prestaju Potraga za nestalim umaškim ribarima još traje: Uključeni su svi - od institucija do ribara kolega

U napadu su sudjelovala dva broda, a promatrači s jednog od njih, nisu napravili ništa kako bi spriječili zločin, prenosi news.com.au.

Umjesto da pomognu, promatrači s jednog od dva napadačka broda sve su snimali i smijali se te radili selfije na brodu.

S druge strane, vlasti Fijija tek moraju istražiti incident te jesu li ubijeni muškarci doista državljani Fijija. Isto tako, autentičnost videa nije potvrđena službeno.

Snimka je uznemirujuća i šokantna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene