Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon 10 godina

VIDEO Otete djevojke se vratile kući!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gina DeJesus i Amanda Berry sa svojom 6-godišnjom kćeri vratile su se kući u Cleveland nakon 10 godina.

Brojni građani i novinari dočekali su povratak dviju od tri otete djveojke, Gine DeJesus i Amande Berry, u obiteljske kuće u Clevelandu, javljaju Reuters i CNN.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pucali na djecu Naoružana banda na motorima upala u školu i odvela više od 280 učenika: To područje kontrolira odcijepljena frakcija Boko Harama Nestali dječak Émile Osam mjeseci potrage Novi trag u slučaju nestanka malog Émilea: "Intenzivno pretražujemo sve podatke i snimke"

Ista scena dogodila se na oba pojedinačna dočeka, kada su izašle iz automobila okupljeni su ih pozdravili velikim pljeskom.

Gina i Amanda dvije su od tri mlade žene koje su otete prije desetak godina, a ovaj su tjedan pronađene žive u jednoj kući u Clevelandu, u središnjem dijelu Sjedinjenih Država.

Gina DeJesus imala je 14 godina kada je nestala po povratku iz škole 2004., navodi FBI.

>> VIDEO 'Znao sam da nešto nije u redu kad bjelkinja trči u zagrljaj crncu'

Vezano za njihovu otmicu uhićena su tri brata Castro u dobi od 50 do 54 godine. Rođaci braće Castro kažu kako su šokirani svime kao i bilo tko drugi.

Podsjetimo, oteta Amanda Marry Berry kući se već vratila. Ona je prije otmice zadnji put viđena 2003., kada je izašla iz restorana gdje je radila, dan prije 17-tog rođendana. Michele Knight zadnji je put bila viđena kao 20-godišnjakinja blizu kuće svoga rođaka 2002.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene