Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zarada na tuđoj nevolji

Ugostitelj naplaćuje čašu vode u gradu u kojem je zatvoren vodovod

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog bakterija u vodi zatvoren je vodovod u srpskom gradu Užice. Kako bi maksimalno iskoristio priliku jedan je ugostitelj odlučio naplaćivati svaku čašu vode.

Građani srpskog grada Užica već danima nemaju vode zbog bakterija u vodovodu, pitka voda postala je pravi luksuz, a jedan se lokalni ugostitelj odlučio okoristiti na tuđoj nevolji.

Pročitajte i ovo Mjesto Ruda - 1 U Dalmatinskoj zagori Deseci tisuća ljudi ostali bez vode, zamalo se dogodila i katastrofa, ali stižu dobre vijesti: ''Kvar je popravljen'' Mjesto Ruda - 3 Cetinska krajina Puknuo je magistralni cjevovod, voda je tekla cestom i nosila sve pred sobom: "Da su djeca 10 minuta kasnije išla na misu, diglo bi ih u zrak"

Voda u Dubrovniku nije za piće

Uz svaku naručenu čašu vode izdaje račun. Jedna čaša vode stoji 10 dinara ili u prijevodu 66 lipa. Iako se možda ovaj iznos i ne čini velikim, čaša vode po čaša vode sigurno će napuniti blagajnu ovog ugostitelja.

Pitku vodu Užičani, pa tako i ovaj ugostitelj, dobivaju iz cisterni koje su privremeno riješenje  dok se ne osigura voda iz alternativnog izvora Sušička vrela u Čajetini.

Fotografija računa s naplaćenom vodom počela je kružiti društvenim mrežama te je izazvala osudu javnosti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene