Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident probudio sjećanja

Uzbuna u Newtownu: Zbog prijetnje nakratko zaključali sve škole

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sve škole u američkom gradiću Newtownu danas su nakratko bile zaključane zbog prijetećeg telefonskog poziva. Zasad nije jasno tko je zvao ni o kakvoj se točno prijetnji radi.

Gotovo šest mjeseci nakon tragedije u osnovnoj školi u Newtownu, u kojoj je život izgubilo 26 osoba, uglavnom djece, taj je gradić u američkoj saveznoj državi Connecticut na noge digao jedan prijeteći telefonski poziv.

Pročitajte i ovo Policija i specijalci opkolili školu u okolici Hamburga - 8 Drama u Njemačkoj FOTO Policija na nogama: Dvojica dječaka s pištoljem upala u razred i prijetila učiteljici, za njima traje potraga Ilustracija nakon posla Optužen otac koji je s pištoljem upao u zagrebačku školu: "Ne garantiram što će se dogoditi..."

>> Američki senat blokirao zakon o kontroli oružja

Kako javlja WFSB, zasad nepoznata osoba nazvala je tamošnju srednju školu iznoseći prijetnju zasad nepoznatog sadržaja. Gotovo momentalno sve su škole u gradiću zaključane, a svim je učenicima i osoblju naređeno da ni ne pokušavaju izaći iz njih.

Napeta situacija, koja je nesumnjivo probudila sjećanja na masakr u kojem je 14. prosinca prošle godine pomahnitali mladić Adam Lanza (20) izrešetao učenike i zaposlenike osnovne škole Sandy Hook, potrajala je 15-ak minuta, nakon čega je stigla obavijest da su sve škole ponovno otključane, a da će zbog svega jedino u polasku kasniti školski autobusi.

Policija istražuje incident.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene