Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Točan broj još nije poznat

Oni su pomilovali više tisuća zatvorenika!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uzbečki parlament odobrio je u četvrtak pomilovanje više tisuća zatvorenika u toj zemlji središnje Azije koju čeličnom rukom vodi predsjednik Islam Karimov.

'Osuđenici za manje zločine, oni koji ne predstavljaju opasnost za društvo, stranci, žene, zatvorenici mlađi od 18 godina ili stariji od 60 bit će pomilovani', rekla je Svetlana Arikova, zastupnica uzbečkog donjeg doma. 'I zatvorenici oboljeli od tuberkuloze će biti pomilovani', dodala je.

Pročitajte i ovo Riječki karneval Filmski scenarij Nevjerojatan plan za bijeg iz zatvora u Rijeci: Iskopali tunel, htjeli se izgubiti među maškarama Slika nije dostupna 'Nemojte nam govoriti što da činimo' STVORIO JEDNU OD NAJIZOLIRANIJH ZEMALJA Od djeteta iz sirotišta do čovjeka koji nije trpio neposluh


VIDEO Uzbekistan zabranio 'besmislene' pjesme koje ne veličaju domovinu!

Točan broj zatvorenika koji će biti oslobođeni još nije poznat. Organizacija za zaštitu ljudskih prava Human Rights Watch pozvala je vlasti da oslobode političke zatvorenike.

Bivša sovjetska republika svake godine pušta tisuće zatvorenika u sklopu amnestije proglašene prigodom proslave obljetnice ustava usvojenog 8. prosinca 1992. nakon raspada SSSR-a. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene