Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispovijesti zaposlenika

Užasna priznanja hotelskih radnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Život ugostiteljskih radnika nerijetko uključuje gnjusne detalje. Ovo su neka iskustva od hotelskih zaposlenika diljem svijeta.

Jeste li i sami nekad radili u hotelu ili još uvijek radite? Ako imate iskustva slična ovima podijelite ih s nama na moj.report@novatv.hr Hotelski radnici na Redditu otkrivaju ponekad gnjusne detalje o svom poslu. A prošli su sve - od pijanih gostiju do iskorištenih higijenskih uložaka uguranih u aparate za kavu. U nastavku pročitajte neka od njihovih priznanja.

Pročitajte i ovo Nikolina Brnjac ''STAY SAFE IN CROATIA'' Ministrica Brnjac o planovima za nadolazeću turističku sezonu: ''Imali smo dobra iskustva, svakako bi mogla biti bolja od prethodne'' Splitska riva - 2 MINISTARSTVO POKREĆE KAMPANJU Hrvatska se priprema za turističku sezonu: Hoće li novi projekt ''Safe stay in Croatia'' uspjeti privući goste?

PAZITE ŠTO DIRATE

Vjerojatno su svi boraveći u hotelu pomislili da soba nije čista koliko se nadaju da je, a na Redditu su ovi strahovi dobili potvrdu. Primjerice, radnici tvrde da čaše u kupaonici znaju biti neoprane (samo ih se isplahne vodom), a popluni se peru rijetko, navodno toliko rijetko da je jedan hotelski radnik preporučio da ga bacite s kreveta na pod čim dođete.

ŠTO RECEPCIJA MOŽE UČINITI ZA VAS?

Jedan recepcionar prisjetio se kasnonoćnog telefonskog poziva gosta koji je pitao bi li mu mogli do sobe donijeti kondom. Njegov šef rekao mu je da ne može i da gostu objasni kako da dođe do najbliže benzinske postaje. Gost se zahvalio i pustio slušalicu, ali vrlo brzo iz iste sobe je stigao novi poziv s upitom može li im netko donijeti lateks rukavicu. Poslan je nosač.

BUDITE LJUBAZNI PREMA ZAPOSLENICIMA

Jedan hotelski zaposlenik ispričao je lijepu priču. Kada ga je gost zamolio da mu preporuči neko neturističko mjesto za jesti uputio ga je na svoje omiljeno lokalno okupljalište. Nekoliko sati kasnije gost se vratio i rekao da se čini da se mjesto moje mu je preporučio zatvorilo. Dok se radnik psihički pripremao na vikanje koje nije neuobičajeno, gost je na pult stavio papirnatu vrećicu. Objasnio mu je da je umjesto u zatvoreni lokal, otišao u jedan u njegovoj blizini specijaliziran za deserte. Jedan desert donio je i radniku, poručio mu da cijeni njegov trud i da, ukoliko mu se desert svidi, mjesto može preporučivati budućim gostima.

AKO ĆETE POVRAĆATI, OTIĐITE DO WC-A

Reddit je ispunjen raznim odvratnim aktivnostima gostiju, uključujući korištenje uglova sobe za uriniranje. Jedna žena je prema pisanju radnika veliku nuždu obavila na podu sobe i sve to prekrila novinama. Još jedan opisani incident uključuje pijanu ženu koja je povratila u umivaonik jer je očito bila prepijana ili prelijena da prošeta još koji korak do wc školjke.

ČUVAJTE SE PREVARANATA

Jedan hotelski radnik na Redditu se prisjetio telefonskog poziva od gosta koji je tvrdio da je dobio poziv s recepcije u kojem je recepcionar zatražio broj njegove kreditne kartice. Kada je gost 'recepcionaru' rekao da će doći do recepcije, on mu je odgovorio da ne napušta sobu jer je u predvorju policija koja čeka da ga uhiti. Gost je povjerovao, otkrio podatke i ostao bez 3000 dolara, piše news.com.au.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene