Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubila ga velika bijela psina

Užas na plaži: Čuli zapomaganje, no bilo je prekasno!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Velika bijela psina usmrtila je muškarca koji plivao uz obalu grada Aucklanda.

Policija i spasioci izvukli su tijelo muškarca na popularnoj surferskoj plaži Muriwai u blizi grada Aucklanda na Novom Zelandu. Svjedoci kažu kako se na plaži, koja je ubrzo zatvorena, u to vrijeme nalazilo dvjestotinjak kupača i surfera.

Pročitajte i ovo Ivan Kaštelan i Ana Hinić - 2 Ravnateljice nije bilo Roditelj u učionici nasrnuo na profesora: "Ovo nije prvi napad u toj školi, što je poduzela ravnateljica?" Policija u Vukovaru, ilustracija Podignuta optužnica Optuženi napadači na skupinu djece u Vukovaru: Za četvoricu se traži produljenje istražnog zatvora, za petog mjera opreza, a šesti je u bijegu

'Netko je viknuo 'morski pas' i svi smo pobjegli iz vode, a netko je vidio i veliku krvavu lokvu u vodi', rekao je jedan očevidac, a drugi je dodao kako je zamijetio plivača u vodi koji je zvao upomoć prije no što ga je psina povukla pod vodu, a uskoro je zamijetio još 3 ili 4 morska psa kako kruže uokolo.

>> VIDEO Surfera izgrizao morski pas, ovaj ga udario daskom!

Iz lokalne bolnice priopćili su kako je žrtva 47-godišnji muškarac. 'U ovom trenutku nismo sigurno je li smrt nastupila prije napada psine ili je napad bio uzrok smrti', rekao je glavni inspektor na slučaju Matt Sillars.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene