Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napao bivšu djevojku i ljubimca

Uvjetna kazna zbog ubojstva zlatne ribice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amerikanac koji je napao svoju bivšu djevojku i nožem izbo njezinu ribicu osuđen je na dvije godine zatvora uvjetno, psihijatrijsko promatranje i društveno koristan rad.

Donald Earl Fite III iz Portlanda priznao je u utorak na sudu krivnju za zlostavljanje životinja i nasilnički napad na bivšu djevojku Sarah Harris u njezinu stanu. Naime, Harris je 25. srpnja u svojem stanu zatekla Fitea koji je želio obnoviti propalu vezu, a kada ga je odbila divljački ju je napao - zgrabio je za kosu, gurao je uz zid i udarao o kadu.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

Djevojka je pobjegla i uskoro se vratila u stan u pratnji policajca da bi zatekla strašan prizor - svoju kućnu ljubimicu ribicu, probodenu nožem i pribijenu za pod. Fite je brzo priznao ubojstvo ribice izjavivši policiji: 'Ako ne može imati mene, ne može imati ni ribu'. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene