454422
454422
454422
454422
454422

UVELI I KAZNE Odjenete li se kao klaun, ovdje biste mogli platiti više od 1.000 kuna

  • , 22.10.2016., 14:00
  • Autor:
  • komentara

Okrug Mississippi u saveznoj državi Arkansas zabranio je nošenje klaunovskih kostima do 01.studenog nakon što su diljem zemlje zabilježeni brojni slučajevi zastrašujućih klauna koji ljudima tjeraju strah u kosti.

 
 
 
 
 
Ilustracija: Thinkstock
Ilustracija: Thinkstock

Do zabrane je došlo nakon što su je jezivi klaunovi primjećeni kako pokušavaju namamiti djecu u šumu u jednom gradu u Južnoj Karolinu .

Student iz Teksasa policiji je pak prijavio kako ga je netko odjeven kao klaun pokušao zgrabiti u stambenom dijelu sveučilišnog kampusa.

Svaki stanovnik ovog okruga kojeg policija uhvati obučenog u klaunov kostim, bit će kažnjen sa 150 dolara., javlja BuzzFeed.

Čini se kako je jezivi trend klauna koji straše ljude zahvatio i Hrvatsku. Policiji je tako dojavljeno da je klaun viđen nešto prije podneva u Trilju kod osnovne škole, a navodno ga je vidio jedan učenik i nitko drugi osim njega. I tu je policija odradila posao i došla do saznanja da je 11-godišnjak zapravo samo vidio čovjeka s crvenim nosom.

Tek što su policajci odahnuli nove su im dojave stigle nešto prije 14 sati. Zbog jedne je policija ponovno pretraživala Trilj tražeći klauna kojeg zapravo nitko nije vidio već samo onaj koji je to prijavio, a njihove kolege u Splitu su klauna tražile u Gradskom kotaru Kamen-Šine gdje je zanimljivo da je dojavljivač, iako je klauna "vidio" jutros, to policiji prijavio tek sada.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se