Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napokon dolijao

Uspješno se igrao skrivača punih pet godina: Zloglasnog mafijaškog bosa našli iza ormara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pelle je 2008. godine osuđen na dvadesetogodišnju zatvorsku kaznu, ali je 2011. uspio pobjeći iz bolnice u koju je prebačen zbog anoreksije.

Talijanska policija napokon je u srijedu ščepala Antonija Pellea (54), zloglasnog mafijaša kojem se trudila ući u trag još od 2011. godine, otkako je pobjegao iz bolnice u Locriju u koju je prebačen zbog anoreksije.

Pročitajte i ovo Takeshi Ebisawa Pripremali se godinama Japanski mafijaški bos pao u velikoj akciji, njegova smrtonosna pošiljka mogla je promijeniti svijet: "Jezivo je zamisliti posljedice..." Sara i Bob Bull Okomili se na njega Milijarder otkrio da je drugi put bankrotirao: "Na monstruozan način upao sam u dugove od 850 milijuna eura"

Pelle, poznat i pod nadimkom La Mamma, je 2008. godine osuđen na dvadesetogodišnju zatvorsku kaznu zbog toga što je krijumčario oružje i drogu, a policija ga je vodila kao čelnika Pelle-Vottari klana sa sjedištem u gradu San Luci, odnosno kao pripadnika zloglasne kalabrijske mafije Ndrangete.

Policija je Pellea doslovno izvukla iza ormara, a  mediji javljaju da je lukavac izgradio sićušno skrovište koje se nalazilo između kupaonice i spavaće sobe sina u svom domu u Benestareu. Kuću je, zgodno je istaknuti, pretraživalo pedesetak policajaca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene