452683
452683
452683
452683
452683

Uspješno se igrao skrivača punih pet godina: Zloglasnog mafijaškog bosa našli iza ormara

  • , 06.10.2016., 15:51
  • Autor:
  • komentara

Pelle je 2008. godine osuđen na dvadesetogodišnju zatvorsku kaznu, ali je 2011. uspio pobjeći iz bolnice u koju je prebačen zbog anoreksije.

 
 
 
 
Antonio Pelle u bijegu je bio pet godina (FOTO: YouTube/Screenshot)
Antonio Pelle u bijegu je bio pet godina (FOTO: YouTube/Screenshot)

Talijanska policija napokon je u srijedu ščepala Antonija Pellea (54), zloglasnog mafijaša kojem se trudila ući u trag još od 2011. godine, otkako je pobjegao iz bolnice u Locriju u koju je prebačen zbog anoreksije.

Pelle, poznat i pod nadimkom La Mamma, je 2008. godine osuđen na dvadesetogodišnju zatvorsku kaznu zbog toga što je krijumčario oružje i drogu, a policija ga je vodila kao čelnika Pelle-Vottari klana sa sjedištem u gradu San Luci, odnosno kao pripadnika zloglasne kalabrijske mafije Ndrangete.

Policija je Pellea doslovno izvukla iza ormara, a  mediji javljaju da je lukavac izgradio sićušno skrovište koje se nalazilo između kupaonice i spavaće sobe sina u svom domu u Benestareu. Kuću je, zgodno je istaknuti, pretraživalo pedesetak policajaca.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se