Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traže uvjetnu kaznu

Uskoro odluka suda: Cesareov otac od Nine Kuluz traži 100.000 eura odštete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvjetnica Gabriella Vogliotti objasnila je da će 100.000 eura biti namijenjeno za Cesarea i njegov život u Italiji.

Nini Kuluz, majci malenog Cesarea oko čijeg se skrbništva već godinama spori s dječakovim ocem Alessandrom Avenatijem, u Torinu se sudi za odvođenje maloljetnika 2011. godine. Podsjetimo, kada je dječak bio 18 mjeseci star, Kuluz ga je odvela iz doma u Moncalieriju koji je dijelila s Avenatijem.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon ovrhe Cesarea Vanja Kuluz puštena kući iz policije, s Ninom kreće za Italiju: "Moja sestra svoje dijete nikada neće ostaviti" Slika nije dostupna Maleni Cesare predan ocu Objavljeni detalji drame u Splitu: Dječak plakao i vikao, policija privela dvije osobe

Talijanska tužiteljica Barbara Badellino ovaj je tjedan na sudu zatražila dvije godine uvjetnog zatvora za Kuluz, i to ako ona omogući provođenje ovrhe nad osmogodišnjakom i preda ga ocu.

Tužiteljica je u sudnici rekla kako dijete godinama nije vidjelo oca i kako uopće ne želi razmišljati o tome kakve su se poteškoće mogle izroditi i kakvu je sliku maleni Cesare stvorio o ocu. Kako pišu talijanski mediji, tužiteljica je rekla i da okrivljenoj očito nije stalo do brige za dijete te da dječakov otac i dalje ne može viđati dječaka.

Odvjetnica dječakova oca Gabriella Vogliotti na sudu je zatražila i da Kuluz bivšem partneru plati 100.000 eura odštete. Objašnjavajući ovaj zahtjev, odvjetnica je rekla da će novac biti za Cesarea i njegov život u Italiji. Dodala je kako je dječakov otac iscrpio svoje financije i prodao dio poslovnih aktivnosti kako bi mogao tragati za sinom.

Odvjetnik Nine Kuluz Milan Markis tražio je da se optužbe odbace. Kuluz koja je saslušana na sudu rekla je da je pobjegla zbog ponašanja svog partnera. Na sudu se, među ostalim, moglo čuti da se Kuluz bojala za svoj život, kao i za život svoga sina, zbog čega se odlučila za odlazak.

Uskoro se očekuje presuda u ovom slučaju.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene