Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ima poginulih i ozlijeđenih

Smrtonosno urušavanje nadvožnjaka u Italiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kod talijanskog grada Ancone u četvrtak se urušio nadvožnjak na autocesti A14, pri čemu je poginulo dvoje ljudi, a još dvoje je ozlijeđeno.

Poginuli su prolazili automobilom ispod mosta, a dvoje ozlijeđenih su rumunjski radnici. Tvrtka Autostrade per l'Italia koja upravlja autocestom priopćila je da je nadvožnjak bio privremena struktura i služio je kako bi se prošlo preko dijela ceste zatvorene za promet.

Pročitajte i ovo Željko Vukasović, zaštićeni najmoprimac Nitko mu ništa ne može UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Živi u prizemlju, a kiša mu pada po glavi. Za sve je kriv jedan čovjek: "Prvo je vještaku, a zatim i sucu pozlilo na očevidu" Urušila se stambena zgrada u blizini Rima Užas u susjedstvu VIDEO Urušila se stambena zgrada: Tri osobe su prebačene u bolnicu, za ostalima se traga

Urušavanje se dogodilo tijekom radova na proširenju autoceste na dionici između Ancone i Loreta. Po prvim rekonstrukcijama događaja u urušavanju je stradao jedan automobil u kojem se nalazilo dvoje poginulih, bračni par iz okolice Terama.

Promet na auotocesti je zatvoren u oba smjera.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene