Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

VIDEO Urušile se dvije zgrade, troje mrtvih, deseci ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Siciliji, u povijesnom središtu Palerma, urušile su se dvije stambene kuće. Tri su osobe poginule, deset ih je ranjeno.

Tri su osobe poginule, a deset je ranjeno noćas pri urušavanju dvije stambene kuće u povijesnom središtu grada Palerma na Siciliji, objavila je talijanska služba za izvanredna stanja.

Vatrogasci i policija spasili su djevojku ispod ruševina u utorak ujutro. Dok su tragali za dvjema ženama u dobi od 80 i 74 godine pronašli su tijelo jedne od njih, no još nije identificirana, prenosi agencija Ansa. Ranije su ispod ruševina izvukli tijela 54-godišnjeg muškarca i njegova 84-godišnjeg ujaka u ulici Bagolino nedaleko od brodogradilišta.

Pročitajte i ovo Sudar dva vojna malezijska helikoptera tragedija u Maleziji VIDEO Objavljena snimka strašne nesreće: Dva vojna helikoptera sudarila se tijekom vježbe, poginulo 10 ljudi Ilustracija "Zdravstveni centar" Popila je piće u wellness-centru i umrla, sumnja se što je bilo u njemu

>> Italija bi zbog mafijaša u Napulj mogla poslati još vojnika

Deset je osoba lakše ozlijeđeno, prenijeli su talijanski mediji i dodali da bi broj žrtava bio veći da vatrogasci nisu tako brzo reagirali. "Čulo se pucanje i klizanje kamena te smo instinktivno pobjegli iz kuće", opisala je trenutak prije urušavanja jedna stanarka.

Nesreća je posljednja u nizu sličnih u Italiji gdje nezakonita gradnja i nepoštivanje građevinskih standarda nisu nikakva rijetkost. Ansa javlja da je državno odvjetništvo u Palermu otvorilo istragu o nesreći. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene