Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policajac skovao plan

Upucao se tri puta da bi dobio medalju za hrabrost!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Indijski policajac oporavlja se u bolnici u gradu Jaipuru nakon što je u nedjelju navečer upucao sam sebe u namjeri da mu se dodijeli medalja za hrabrost.

Mahesh Rajguru prvotno je tvrdio da su na njega zapucala šestorica nepoznatih muškaraca dok je dežurao ispred kuće jednog bivšeg političara. Potom su, rekao je, pobjegli automobilom u nepoznatom smjeru. 'Nakon što su inspektori i forenzičari stigli na mjesto događaja odmah su im njegove izjave bile sumljive', kazao je načelnik policije Arun Macya. 'Ubrzo je priznao da je sve izmislio kako bi dobio medalju za hrabrost', dodao je.

Pročitajte i ovo Dmitrij Muratov kraj Nobelove medalje koju će prodati na dražbi Više nego je očekivao Kakav potez! Nobelova medalja ruskog novinara na dražbi za pomoć ukrajinskoj djeci prodana za 103 milijuna dolara Slika nije dostupna životinja se bori za život Lovac upucao psa pa nazvao njegova vlasnika: "Poklao mi je 10 kokoši"

Policajac Rajguru, sam je sebi nanio tri prostrijelne rane, dvije u rame i jednu u trbuh. 'Čim su me primijetili počeli su pucati. Metak me pogodio u trbuh. Povikao sam i opet su zapucali. Još dva metka pogodila su me u rame', izjavio je Rajguru prije nego što je promijenio iskaz. Trenutno se nalazi u bolnici i izvan je životne opasnosti.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene