Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najbolje prijateljice

Upoznale se prvi radni dan i sad zajedno odlaze i u mirovinu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lynda Elmore i Sharon Battersby su svoj radni vijek započele isti dan, na istom radnom mjestu. Tamo su provele cijeli radni vijek i danas zajedno otišle u mirovinu.

Upoznale su se u bolnici Tameside u okolici Manchestera gdje su došle raditi kao znanstvene novakinje. Bilo je to 15. rujna 1969. godine. Postale su najbolje prijateljice, jedna drugoj su bile djeveruše na vjenčanju te kume djeci, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Umirovljenica, ilustracija Objavio HZMO Poznato kada stižu mirovine: Određene skupine posebno će se razveseliti Mirovine - 2 Veliko iščekivanje Dnevnik Nove TV doznaje što će se dogoditi s mirovinama nakon zimskog usklađivanja: "Dobili smo jedno obećanje, više im ne vjerujemo"

'Naše prijateljstvo je počelo na poslu i tijekom godina smo postale sve bliže i bliže. Najbolje smo prijateljice', kazala je 60-godišnja Linda. 'Ljudi nam obično kažu da smo kao sestre, a mi zaista jesmo kao obitelj. Mislim da će nam oboma nedostajati posao, no ovo je nov početak. Vjerojatno ćemo sada i više vremena provoditi zajedno'.

>> Samohrana majka posvojila petero djece svoje prijateljice

'Čovjek ima puno poznanika, no vrlo malo pravih prijatelja poput Linde. Ja nemam ni braće ni sestara pa mi je ona poput sestre. I naši supruzi se jako dobro slažu', kazala je 59-godišnja Sharon.

Obje su više od 40 godina radile na odjelu patologije - Linda na Odjelu za mikrobiologiju, a Sharon na Odjelu za transfuziju krvi. Danas zajedno odlaze u mirovinu i planiraju zajedničko putovanje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene