Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Monstrum u bijegu

Uplakana majka pronađene djevojčice iz Srbije: "Čula sam se s njom. Moje malo dijete, traži zagrljaj, gladna je"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pronađena je dvanaestogodišnja djevojčica koju je oteo serijski silovatelj Ninoslav Jovanović. Srbijanski ministar Nebojša Stefanović izjavio je da je djevojčica pronađena u selu Svrljiški Miljkovac. Oglasila se i majka djevojčice.

"Čula sam se sa njom. Moje jedino dijete, moje malo dijete. Traži zagrljaj. Gladna je. Skupila sam hrabrosti da ne plačem. Čekam da se mi se policija javi da mogu ići po nju“, izjavila je majka pronađene djevojčice za Novosti.

Pročitajte i ovo Učionica iz koje su oteta djeca u Kurigi 280 djece oteto u školi Nakon 17 dana oslobođena oteta djeca u Nigeriji: Vlada odbila platiti otkupninu od 690 tisuća dolara Slika nije dostupna policija ga još traži Otac serijskog silovatelja iz Srbije: "Sram me. Ne želim čuti za njega. On se nikad neće promijeniti"

Objavljen je i video s izjavom majke otete djevojčice.

Srbijanski ministar Nebojša Stefanović izjavio je kako još uvijek traje potraga za otmičarem Ninoslavom Jovanovićem. Policija pretpostavlja kako se nalazi u Niškom okrugu, prenosi Telegraf. 

Djevojčica je oteta 20. prosinca u naselju Brzi Brod kod Niša kada je krenula u školu. Za otmicu je osumnjičen, Ninoslav Jovanović, monstrum poznat kao Malčanski berberin (brijač, šišač, op.a.).

Svoj zloglasni nadimak je dobio zbog toga što svoje žrtve ošiša prije silovanja.

Za djevojčicom je tragalo 800 policajaca.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene