Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobio novac

Putnik zaključio nagodbu s United Airlines-om

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka aviokompanija United Airlines nagodila se putnikom koji je bio nasilno izbačen iz zrakoplova kako bi se napravilo mjesta za zaposlenike te kompanije, izvijestio je putnikov odvjetnik.

United je potvrdio informaciju o zaključenju nagodbe s liječnikom Davidom Daom (69), ne navodeći iznos novčane kompenzacije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga u tijeku Misterij kvara Boeinga: Pronađeni neučvršćeni dijelovi na nekoliko zrakoplova Ilustracija Nagodba obitelji s hotelom Djevojka (19) umrla u hotelskom zamrzivaču, neki su detalji užasno bizarni: "Ne mogu shvatiti..."

Incident se dogodio u Unitedovom zrakoplovu 9. travnja u čikaškoj zračnoj luci, kada je troje putnika bilo zamoljeno osloboditi mjesta za djelatnike kompanije zbog prebukiranosti tj. situacije u kojoj je za let prodano više karata nego što zrakoplov ima putničkih sjedala.

Dao nije želio napustiti zrakoplov pa su ga zaštitari izveli na silu pri čemu su ga ozlijedili. Taj je događaj izazvao osudu i ogorčenje na društvenim mrežama.

United Arlines je poslije toga, ali i niza drugih incidenata, objavio kako mijenja politiku u takvim slučajevima. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene