Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U raljama predatora

VIDEO Surfera izgrizao morski pas, ovaj ga udario daskom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako se našao u raljama morskog psa, 29-godišnji surfer zadržao je vedar duh, te je prijateljima pokazao palac gore dok su ga na nosilima odvozili u bolnicu.

Morski pas mladića je ugrizao za nogu i odgrizao mu dva prsta šake. Dogodilo se to dok je surfao na plaži u blizini grada Port Macquarie u Australiji, javlja Reuters.

Pročitajte i ovo Izraelski napad na Rafu RATNE STRAHOTE "Tragedija, djevojčica je rođena kao siroče": Spasili bebu čija je majka ubijena u napadu Ilustracija Odbio hitnu pomoć Napad opasnog predatora: Surfera ugrizla velika bijela psina

'Bilo je tu jato dupina koji su plivali oko surfera. Odjednom je samo iskočio morski pas i napao surfera. Ovaj ga je pak daskom udario u glavu', ispričao je jedan svjedok.

>> Noćna mora: Okružili ga morski psi, jednog udario daskom

Kako je surfer uspio doći do obale nije poznato, ali navodno su njegovi prijatelji iskoristili uže od daske da bi mu zaustavili krvarenje.  'Njegovi su prijatelji bili odlični. Napravili su odličan posao da ga spase', rekao je medicinski službenik Ian Spencer.

Morski pas napadač bio je dugačak tri metra te je surfera zagrizao tri puta. Surfer je helikopterom prevezen u bolnicu u stabilnom stanju. Svojim je prijateljima čak prilikom ulaska u helikoter na nosilima pokazao palac gore.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene