Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zdravstvena kriza trajala dva dana

Umro unuk Hosnija Mubaraka, uzrok nije objavljen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz ureda egipatskog predsjednika Hosnija Mubaraka u utorak je priopćeno da je njegov najstariji unuk, 12-godišnji Muhamed Mubarak umro u bolnici u Parizu, ali nije objavljeno od čega.

Mohamed Mubarak umro je u ponedjeljak nakon 'zdravstvene krize koja je trajala dva dana', stoji u priopćenju predsjedništva. Dječaka su prije nekoliko dana hitno prevezli u Pariz. Uz njega je u trenutku smrti bila egipatska prva dama Suzan Mubarak. Očevici u zračnoj luci u Kairu za njemačku su novinsku agenciju dpa kazali kako je dječakovo tijelo u utorak ujutro vraćeno iz Francuske u Kairo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Istraga oko gušenja prosvjeda Mubaraku produljen pritvor za 15 dana Slika nije dostupna Još uvijek u bolnici Mubarakovo stanje nestabilno

Egipatske televizijske i radijske postaje danas emitiraju pjesme vjerskoga sadržaja koje izvode dječji zborovi, što je tradicija u toj zemlji kada umre netko iz državnog vrha.

Mohamed je bio sin Mubarakova sina Ale, poduzetnika koji nije zainteresiran za politiku. Po vjerovanju analitičara, Hosni Mubarak svog drugog sina, Gamala, priprema za političkog nasljednika.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene