Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imao samo 21 godinu

U 21. godini umro najmanji čovjek na svijetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sa svega navršenom 21 godinom života, umro je najniži čovjek u svijetu.

Kinez He Pingping uvršten je u Guinnessovu knjigu rekorda zbog svoje iznimno male visine od svega 75 centimetara. Pingping je nastupao u televizijskom showu u Rimu, kad je odjednom osjetio bol u prsima te je hitno prebačen u bolnicu, gdje je tijekom proteklog vikenda i preminuo, prenosi agencija AFP.

Pročitajte i ovo Požar u bolnici u Tivoliju Utvrđuje se uzrok VIDEO Strava u susjedstvu: Požar u bolnici usmrtio tri osobe, vatrogasci objavili snimku spašavanja pacijenata Ilustracija Vlasnica u šoku Bizarna nesreća u Italiji: Pas s trećeg kata pao na trudnicu

'Za tako malenog čovjeka, on je uistinu ostavio velik dojam u svijetu', istaknuo je Craig Glenday glavni urednik Guinnessove knjige rekorda u Londonu. 'Od prvog trenutka kad sam ga ugledao, znao sam da je poseban. On je unio veselje u živote svih koje je upoznao i bio inspiracija svima, koji su inače smatrani neobičnima ili drugačijima', dodao je Glenday.

Na njegovog nasljednika, čini se, svijet ipak neće možda morati dugo čekati. Prošlog se mjeseca oglasio 18-godišnji Khagendra Thapa Magar iz Nepala, koji tvrdi da je sa svojih 51 centimetrom visine, upravo on najniži čovjek na planeti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene