Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prenešene stanice raka

S presađenim bubregom dobio 'rak maternice'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vincent Liew išao je na transplantaciju bubrega, čime mu je život trebao biti produžen. Barem su tako mislili i on i njegova supruga.

Međutim, doktor je 37-godišnjaku prešutio da je donorica bubrega već bila oboljela od raka od kojeg je Vincent umro sedam mjeseci kasnije. Autopsija je pokazala napredovale tumore na plućima, mjehuru, bubrezima i prostati, sve što je u skladu s vrstom stanica raka maternice od kojeg je bolovala donorica, prenosi Abcnews.

Pročitajte i ovo Oleg Butković tužba zbog zračnog prometa Njegov državni tajnik predlaže, a on ne zna za tužbu Rusije protiv Hrvatske: "Moram to pogledati, vidjet ćemo" Karcinom mokraćnog mjehura - 2 Najveći trend porasta U Hrvatskoj jako raste smrtnost od jedne vrste karcinoma: "To je igra dokazivanja koliko zapravo želite živjeti"

Kimberly Liew, Vincentova udovica, tuži doktore NYU Medical Centra koji su izveli transplantaciju jer nisu temeljito pregledali organ i detektirali rak, liječili njezinog muža i k tome još sve prešutjeli. 'Izmišljali su mnoge isprike,' rekla je Kimberly. 'Rekli su nam da tijelo nije prihvatilo novi bubreg. Nisu mi rekli da ima rak.' New York Organ Donnor Network je odobrila bubreg za transplantaciju, a da je donorica imala rak saznalo se nakon šest mjeseci. Slučaj je na sudu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene