Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Umrla spašavajući iz plamena svoje troje djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tugujuća rodbina sinoć je objavila da je hrabra majka, koja je iz doma u plamenu spasila svoje troje djece, sama podlegla ozljedama.

Angela Brown, hrabra majka petero djece, prvo je iz plamena spasila 3-godišnju kćer Kassie. 

Pročitajte i ovo Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu" Ilustracija osuđena je Barbara je u 24 godine lažirala 17 trudnoća: Nagurala bi jastuke ispod majice, a dokopala se i rodnih listova

Nakon toga se vratila u kuću u Kilwinningtonu, u Ayrshireu, kako bi spasila 12-godišnjeg Seana i 6-godišnjeg Kylea.

No, Angelu je zadnji put kada je utrčala u plamen omamio dim i onesvijestila se pa su soasioci u zadnji čas iznijeli iz kuće nju i dvojicu sinova.

Nažalost, 32-godišnja Angela podlegla je ozljedama. Sean i Kyle sinoć su bili u stabilnom stanju, javljaju liječnici iz bolnice u Edinburghu. 

Angelino drugo dvoje djece, 15-godišnji blizanci Nikki i Sean, kobne noći spavali su kod prijatelja.

'Spasila je djecu no to je platila životom. Živjela je za svoju djecu, a sada je i za njih umrla' izjavila je jučer baka od Kkylea i Kassiea.

Policajci su sinoć izjavili kako ne mogu isključiti mogućnost da je požar izazvan namjerno. Susjedi tvrde da su prije nego što je oglasio požarni alarm, čuli svađu. Tvrde da je malena Kassie oko 6 sati ujutro lupala po vratila susjeda i vikala 'mama, mama! kako bi ih upozorila na tragediju.

Susjed Jonathon Poole-Smith pozvao je spasioce koji su došli za par minuta. Hitna služba odvezla je Angelu i dječake u bolnicu. Nešto prije 10 sati Angel je proglašena mrtvom.

Nakon intenzivne policijske istrage znat će se točan uzrok požara. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene