top box 1 test
200612
200612
200612
200612
200612

Umrla pregažena kineska djevojčica

  • , 21.10.2011., 08:50
  • Autor:
  • komentara

Dvogodišnja djevojčica, koju su na tržnici u Kini pregazila dva kombija, u petak je umrla u bolnici.

 
 
 
 
Fotografija je uklonjena radi isteka prava korištenja
Fotografija je uklonjena radi isteka prava korištenja

Liječnici malenoj Wang Yue otpočetka nisu davali velike izglede za preživljavanje. Prognoze su bile crne. Ako i preživi, kazali su liječnici, ostat će u vegetativnom stanju.

Wang Yue su otkazale moždane funkcije i umrla je u bolnici u 12:32 sati po lokanom vremenu, javlja kineska agencija Xinhua.

Snimka na kojoj se vidi kako su 2-godišnju djevojčicu na tržnici pregazila čak dva kombija, a prolaznici samo prolazili pored nje, potresla je cijeli svijet. 

Pokraj pregažene Wang Yue koja je ležala u lokvi krvi prošlo je čak 18 ljudi i nitko se nije zaustavio da joj pomogne. Pomoć je pozvala tek 19. prolaznica, Chen Xianmei, koja je skupljala smeće. Podigla je djevojčicu i donijela je majci.

  • Ispiši
  • Ocijeni:
  • ( glas(ova))

Komentari ( komentara do sada)

Komentiraj

tvoj komentar:

11dbea2b24_60986325 Doznajte kome bi dug mogao biti oprošten (Video: Dnevnik Nove TV)

Ministar financija, kako je najavio, nastavlja raditi na rješenju za građane koji su u blokadi zbog duga od 10 tisuća kuna ili manje. Oni većinom duguju bankama ili telekomunikacijskim tvrtkama. Vladin tim je s njima održao sastanak. Načelni dogovor je postignut, dug će se opraštati, ali samo za tri vrste blokiranih građana.

Dnevnik.hr na Facebooku

 
 


DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se