Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ajmeeee!

Ovako to izgleda kada švedski Zavod za zapošljavanje zezne stvar!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gnjevnu gomilu koja se našla ispred štokholmskog ureda za zapošljavanje istjeravala je policija. Zbog nečije pogreške na razgovor za posao umjesto 61 pozvano je 61 tisuća ljudi.

'Nešto se poremetilo u popisima i nastala je neugodna situacija u gradskom uredu', rekao je Clas Olasson, direktor štokholmskog ured za zapošljavanje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Proricanje sudbine Poslodavci krenuli dalje od životopisa: Za odluku o zapošljavanju potrebna je i potvrda gatara i feng shui majstora Alen Mrvac, Moj Posao Dugo je bilo na vrhu Donedavno najtraženije zanimanje više nije toliko traženo: "Došlo je do pada broja oglasa za 30 posto"

E-mail koji je trebao otići na adrese otprilike tisuću osoba dobilo je znatno više njih, 61 tisuća, odnosno svi registrirani tražitelji posla u Stockholmu, kaže policija.

Oglas očajnika: 'Nudim glasove bilo kojoj stranci u zamjenu za posao'

Stotine ljudi došle su na razgovor za posao i gurale se u uličici u kojoj je ured za zapošljavanje i prelijevale u susjednu ulicu, glavnu prometnicu središta grada.

Kad je uzbuđenje postalo preveliko, osoblje ureda aktiviralo je alarm i pozvalo policiju. 'Kad smo stigli, bila je velika gužva i bilo je uzrujanih ljudi', rekao je policijski inspektor Ulg Lindgren. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene